Det sier seg selv i 2018, men vi sier det likevel, vi. At kode24 fungerer like bra på en mobil som på en PC, og at det samme gjelder annonsene dine – som ligger i den samme tekniske løsningen som artiklene våre.
Det sier seg selv i 2018, men vi sier det likevel, vi. At kode24 fungerer like bra på en mobil som på en PC, og at det samme gjelder annonsene dine – som ligger i den samme tekniske løsningen som artiklene våre. Vis mer

De flinkeste koderne finner du på kode24

Derfor bør du annonsere hos oss. 🚀

Vi vet at de flinkeste utviklerne ikke leter aktivt etter nye jobber. Og vi vet at selskaper derfor sliter med å nå dem.

kode24 er nettstedet utviklerne selv oppsøker, fordi vi gir dem stoffet de ønsker seg. De flinkeste utviklerne leser kode24, og annonserer du hos oss, får de det med seg.

«Vi har de flinkeste folka!»

Vi tilbyr en plattform for både tradisjonelle stillingsannonser og innholdsmarkedsføring. Annonser som ikke kommer i veien for kode24 sitt uttrykk, og blir en naturlig del av sida vår.

I tillegg tilbyr vi økt spredning gjennom nyhetsbrev og sosiale medier.

kode24 en dessuten en del av Scandinavia Online (SOL), som igjen er en del av Aller Media. Dermed har vi Norges flinkeste markedsfolk og innholdsprodusenter på huset, som hjelper deg med å få ut budskapet ditt.

Om ikke det var nok: Nå som kode24 er splitter ny, tilbyr vi selvfølgelig trivelige rabatter, også. Så ta kontakt på annonse@kode24.no, så skal du få et skikkelig godt tilbud! ✨

Og sjekk gjerne ut artiklene om oss hos Medier24 og Journalisten.