Ukas beste: - Koding i gamledager var dritt, ulogisk og tullete

Gammeldags koding, korrekt pilsdrikking og Twitter-drama i ukas Lørdagsgodt.

Hei alle! 😃

Jeg har lenge gått med en mistanke om at film-bransjen har en slags "last resort"-metode når de går tom for ideer. Metoden, som jeg har valgt å forkorte til HHDMD og snart skal skrive et manifest for, "Hva hvis det skjedde med den" har skapt perler som: Titanic, (hva hvis et isfjell treffer et skip), Skjelvet (hva hvis et jordskjelv treffer Oslo) og All Quiet on the Western front (hva hvis en separatist skyter en østerriksk tronarving)

Sist ut i rekka er den Netflix-produserte/eide/idunno-filmen Troll, som YouTube sikkert pusher på alle med en norsk IP-adresse. Men det er faktisk noe fascinerende med å se et gigantisk troll spille fotball-VM med Oslo til minimalistisk Grieg-får-barn-med-Kygo-musikk. Så om du ikke har sett traileren, sjå ann!

Ellers: God helg og nyt godteriet vi har samla til dere!

Den riktige måten å drikke pils

Jørgen:

For de som skal ut og drikke øl til helgen, stemmer dette? I så fall har jeg noen år med feil å ta igjen.

@timthetankofficial Replying to @willit22 You’ve been pouring beer the wrong way! #fypシ #party #drink #bartender #tipsandtricks #beer #foam ♬ original sound - timthetankofficial

Korrupsjon og rikdom i Storbritannia

Mattis:

Forrige lørdag var den britiske historikeren og journalisten Oliver Bullough i Oslo for å prate om den nye boka si "Butler for verden", hvor han ser på hvordan Storbritannia ble et mekka for de mektige og korrupte. Bullough er en kul type, som blant annet har bodd i Russland, og samtalen ble bra.

Koding i gamla dager

Jørgen:

Ta en reise ned "memory land" og oppdag hvordan vi lagde nettsider i gamle dager. TLDR; ALT var dritt, ulogisk og tullete. Vær så god!

Meta Quest Pro: Tja

Mattis:

Nysgjerrig på Meta Quest Pro? VR-Youtuberen Thrillseeker har endelig lagt ut en anmeldelse. Hans vurdering: Tja.

Twitter-drama #1

Jørgen:

Dette er noe av det villeste som skjedde hele forrige uke. Ja Elon Musk tok over Twitter og vandra inn med en vask. Jada han skal ta 8 dollar for et merke. Men fikk du med deg at han ba utviklerne i Twitter skrive ut koden sin på papir så den kunne manuelt gjennomgås?

Twitter-drama #2

Mattis:

Ikke fått med deg den glimrende podkasten Hard Fork? I så fall er tiden nå. De slapp nettopp denne heftige episoden, hvor de blant annet snakker med to Twitter-ansatte om livet under Elon Musk.