.NET-utviklerne Alexander og Knut Johan til Webstep

- Vi tiltrekker oss godt kvalifiserte eksperter, mener Webstep, med sine 25 nye ansatte.

Alexander Z. Gjerseth og Knut Johan Hesten starter hos Webstep.
Alexander Z. Gjerseth og Knut Johan Hesten starter hos Webstep. Vis mer

Webstep ansetter som aldri før, ifølge dem selv, og skal ha fått 25 nye hoder de siste 12 månedene.

De to ferskeste er seniorkonsulentene Alexander Z. Gjerseth og Knut Johan Hesten, som begge skal jobbe som .NET-utviklere.

Kjør selskapsskryt

- Jeg valgte å starte i Webstep fordi de har mange dyktige konsulenter som utgjør et solid fagmiljø. De setter konsulenten først, og man får mer innflytelse på egen jobbhverdag. Webstep gjør det lettere å utvikle seg, skryter Gjerseth i en inn/ut-melding til kode24.

Hesten er ikke noe dårligere.

- Jeg startet i Webstep på grunn av den flate strukturen og den ukompliserte modellen. Det kommer både kunder og ansatte til gode. Det handler om å være operativ og enkelt kunne ta beslutninger som skaper verdi for kunden, sier Hesten.

Satser på .NET

- Webstep har markert seg som en aktør som bruker sin teknologiske spisskompetanse til å ta samfunnsansvar og videreutvikle Norge. Attraktive prosjekter gir økt synlighet, og bidrar til at vi tiltrekker oss godt kvalifiserte eksperter, sier Ivar André Moene, leder for .NET-avdelingen i Oslo, i meldingen.

- Både Alexander og Knut Johan er meget erfarne konsulenter på .NET-plattformen. De kan dermed raskt bidra til å styrke Websteps allerede sterke fagmiljø. Med sin solide erfaringsbakgrunn er de allerede ute i oppdrag og skaper verdi for våre kunder.