Melvin (27) til Kovert: «Har testa noen av de største i verden»

- Det var viktig for meg å finne et selskap som deler de samme tanke og verdiene rundt sikkerhetstesting som jeg har, sier Melvin Langvik.

Melvin Langvik skal også være en viktig nøkkel for å etablere Kovert som en "red team"-leverandør i Norden, da dette er noe han har mye erfaring med fra USA.📸: Privat
Melvin Langvik skal også være en viktig nøkkel for å etablere Kovert som en "red team"-leverandør i Norden, da dette er noe han har mye erfaring med fra USA.📸: Privat Vis mer

Kovert har ansatt sikkerhetstesteren Melvin Langvik (27 år), som i sin nye stilling vil være faglig ansvarlig for sikkerhetstesting og "red teaming".

- Vi gleder oss stort over at han kan hjelpe oss til å levere enda bedre tjenester til flere av våre kunder, spesielt med den erfaringen han har opparbeidet seg etter å ha sikkerhetstestet noen av de største selskapene i verden, sier Martin Ingesen, daglig leder i pentester-selskapet Kovert.

Tidligere C#-utvikler

Langvik kommer fra sikkerhetsselskapet TrustedSec. Der jobbet han med å bryte seg inn hos noen av de aller største selskapene i verden.

Langvik har også erfaring fra BDO som sikkerhetstester, samt som C#-utvikler i tidligere Communicate og har holdt en rekke foredrag i inn- og utland. I tillegg publiserer han sikkerhetsverktøy på GitHub.

I Kovert vil Langvik bli en del av teamet innen IT-sikkerhetstesting. Der vil han som fagansvarlig sørge for at at teamet hele tiden er på spydspissen av fagfeltet.

Viktig nøkkel

Langvik skal også være en viktig nøkkel for å etablere Kovert som en "red team"-leverandør i Norden, da dette er noe han har mye erfaring med fra USA.

- Kovert har utpekt seg som et selskap med stort potensiale, og var et åpenbart valg når jeg først vurderte å bytte jobb. Det var viktig for meg å finne et selskap som deler de samme tanke og verdiene rundt sikkerhetstesting som jeg har, og et sterkt fagmiljø jeg kan bidra positivt til, sier Langvik.

Ingesen legger til at Kovert har opplevd en stor økning i etterspørselen.

- Og valget falt naturlig på Melvin når vi begynte å lete etter aktuelle kandidater.