Karoline skal lede utviklerne i twoday Avento: - Svært fornøyde med at hun tar utfordringen

- Strategisk tilnærming til markedet, kundefokus og ikke minst evne til å lede våre fantastiske ansatte.

Karoline Brandal Hansen er ny leder for teknlologi og software-utvikling i twoday Avento.
Karoline Brandal Hansen er ny leder for teknlologi og software-utvikling i twoday Avento. Vis mer

Karoline Brandal Hansen er ny leder for teknlologi og software-utvikling i twoday Avento, melder selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Brandal Hansen starta i selskapet i 2021, og har siden den gang vært team-leder for CMS-teamet. Men nå skal hun altså lede en enda større gjeng med blant annet utviklere.

"Teknologi & Softwareutvikling er det største forretningsområdet i twoday Avento, med 59 ansatte med spisskompetanse innenfor blant annet systemutvikling, arkitektur, UX, rådgiving, CMS, skyløsninger og IOT" melder selskapet.

Begeistra ny leder

- Jeg trives best i grensesnittet mellom forretning og teknologi, og det jeg synes er gøyest med å jobbe i twoday Avento er at vi tar dagens utfordringer ved å levere morgendagens teknologi, hevder Brandal Hansen.

- Jeg er begeistret for å ta fatt på denne oppgaven sammen med fem fantastiske teamledere, som har lang erfaring innenfor teknologi og rådgivning. Alt jeg allerede har sett og gjort i Avento det siste året, gjør at jeg gleder meg til å fortsette reisen.

Tidligere Visma-selskap

- Med sin strategiske tilnærming til markedet, kundefokus og ikke minst evne til å lede våre fantastiske ansatte, er vi svært fornøyde med at Karoline tar denne utfordringen, sier Torstein Ødegård, COO i twoday Avento, i inn/ut-meldinga.

twoday Avento er "Nordvestlandets største, og regionens ledende, konsulentshus innenfor teknologi, data og analyse, og digital markedsføring" ifølge dem selv.

"Selskapet ble startet for over 20 år siden, og har levert jevn vekst gjennom årene. Selskapet teller nå over 90 ansatte, og har kontorer i Ålesund, Ørsta og Oslo. I 2022 solgte Visma konsulentdelen, Custom Solution, ut av Visma, som Avento var en del av. Totalt 22 selskaper lokalisert i 5 ulike land har nå sammen dannet konsernet “twoday”, en ledende leverandør innenfor digital transformasjon, data og kundeopplevelse" skriver de videre.