Fredrik til Alv: - Imponerende hva han har fått til så tidlig i karrieren

- Jeg gleder meg mest til å bli kjent med Alv-ene gjennom pilsing, bordtennis og annet sosialt opplegg, sier Fredrik Jenssen.

Fredrik Jenssen har fått seg jobb som frontend-utvikler hos konsulentselskapet Alv.
Fredrik Jenssen har fått seg jobb som frontend-utvikler hos konsulentselskapet Alv. Vis mer

Fredrik Jenssen har fått seg jobb som frontend-utvikler hos konsulentselskapet Alv.

Jenssen har en mastergrad i datateknologi fra NTNU i Trondheim, og har de siste to åra jobba i Oliasoft, som fullstack-utvikler og integrasjons-team-leder.

Der jobba han blant annet med mikrotjenester, forntend-moduler, RESTful API-er, e2e-testing og integrasjoner mot tredjepartsapplikasjoner, i tillegg til å ha erfaring med PERN-stacken (PostgreSQL, Express, React, og Node.js).

Pilsing og pingpong

- Fredrik har en bred teknisk bakgrunn fra sine tidligere sommerjobber og to år hos OliaSoft, det er imponerende hva han har fått til så tidlig i karrieren. Vi gleder oss til å få ham i gang hos Alv, forteller Erika Mckenzie, rekturreringsansvarlig hos Alv, i en inn/ut-melding til kode24.

- Jeg gleder meg mest til å bli kjent med Alv-ene gjennom pilsing, bordtennis og annet sosialt opplegg. Det blir også spennende å se hvilket prosjekt jeg havner på, sier Jenssen.

Salsadans

Når Jenssen ikke koder, er han "en mann med mange talenter", ifølge sin nye arbeidsgiver.

"Fra piano- og gitarspill, til videoredigering og styrketrening, har han mange interesser som han trives med. Blant disse er salsadansing!" melder Alv.

- Det hender at du finner meg på dansegulvet dansende litt salsa, forteller Jenssen.