Emil (32) til bspoke: – En kombinasjon av Ludvig og Solan fra Flåklypa

Emil Moe er ansatt som Cloud Engineer i bspoke.

Emil Moe skal jobbe med skyløsninger for bspokes kunder. 📸: bSpoke
Emil Moe skal jobbe med skyløsninger for bspokes kunder. 📸: bSpoke Vis mer

Emil Moe (32) er ansatt som Cloud Engineer i bspoke, skriver selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Emil kommer fra Upheads, og har også vært innom Move og Sopra Steria, i tillegg til at han har erfaring med å jobbe inhouse som IT-spesialist og med teknisk support.

Gjennom karrieren har Emil jobbet med digitale løsninger for et variert utvalg av kunder og sektorer, inkludert BaneNor, Toyota, Kid, Coop og Plantasjen.

– Emil er en hyggelig person, som man raskt får tillit til og når vi var så heldige at han ville jobbe hos oss ble vi veldig glad! Emil styrker teamet vårt med Microsoft 365-kompetanse og ikke minst er han god på brukeradopsjon, sier Jan Erik Johansen, avdelingsleder i Cloud-avdelingen til bspoke.

–Jeg er sikker på at han vil være en god ressurs for våre kunder og ikke minst et positivt bidrag til vårt team.

– Rolig som skjæra på tunet

Emil er fra Sørumsand og har samboer og en datter på 1 år og 2 måneder.

– Jeg er en kombinasjon av Ludvig og Solan fra Flåklypa, rolig som skjæra på tunet, men med energien og driven på de tingene jeg interesserer og brenner for, sier han.

Han omtaler seg selv som en "Microsoft-mann", med stor interesse for blant annet sikkerhet, device management, applikasjonsutrulling og hvordan man best mulig bruker Microsoft-produktene i det daglige.

Emil trives som konsulent, etter å ha vært det i snart 6 år.

– Jeg er glad i nye utfordringer, og i det daglige som konsulent er dette noe man må kunne håndtere, samt at det å kunne være med på å påvirke fra forskjellige vinkler, enten det er teknisk utførende eller rådgivende rolle, er veldig spennende.