Eks-piloten Robert får nå dyrke skyinteressen hos O3 Cyber

Robert Petersson har jobba med både fly og sky, og skal nå tenke sikkerhet i O3 Cyber.

Robert Petersson begynner som Cloud Platform Architect hos sikkerhetsselskapet O3 Cyber (O3C).
Robert Petersson begynner som Cloud Platform Architect hos sikkerhetsselskapet O3 Cyber (O3C). Vis mer

Robert Petersson begynner som Cloud Platform Architect hos sikkerhetsselskapet O3 Cyber (O3C).

Petersson begynte i IT-bransjen i 2008, og etter et kort avbrekk som pilot for SAS, returnerte han til IT-bransjen og gikk fullt inn på sky.

Sist kommer han fra en stilling som Lead Cloud & DevOps Engineer hos Devoteam M Cloud.

Jobba på prosjekt sammen

"Petersson bringer med seg omfattende erfaring og ekspertise innen skyteknologi og DevOps, og vil styrke O3C sin evne til å sikre kunder sin digitale transformasjon" melder selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

– Jeg ble kjent med Robert da vi jobbet sammen på et prosjekt hos Storebrand, sier Karim El-Melhaoui, partner i O3C.

– Etter prosjektet var avsluttet fant vi muligheten for å fortsette å jobbe sammen. Roberts kompetanse innen sikkerhet og skyteknologi er en perfekt match for O3C, og vi er glade for å ha han med på laget.

Både sky og sikkerhet

– Muligheten for å fordype meg i sikkerhet og utforske det feltet, samtidig som jeg fremdeles kan jobbe med sky, var en av tingene som gjorde O3C aktuelt, sier Petersson selv.

– Det er spennende å kunne være en del av et selskap spesialisert på skysikkerhet. Jeg fikk en bra følelse når jeg kom på besøk for å bli bedre kjent med alle.

– Robert sin kompetanse vil ytterligere styrke grunnlaget vårt for å hjelpe kunder med å bygge sikre skyplattformer som tilrettelegger for utviklere, avslutter El-Melhaoui.