ANNONSØRINNHOLD

Guide til managerrollen i Netcompany

Problemløsning, spennende prosjekter og en mulighet til å lede i front – dette er bare noen av de spennende elementene som venter deg som manager i Netcompany. Vi er på utkikk etter mennesker som ønsker å trå inn i rollen som prosjektleder i Oslo og Trondheim.

Managerrollen i Netcompany

Managere er noen av de viktigste spillerene når det gjelder leveranser. Som manager i Netcompany har du en rolle som innebærer å være bindeleddet mellom forretningsstrategien, kunder og ansatte. Ditt ansvar inkluderer blant annet å lede store IT-leveranser, sikre kvalitet og fremdrift, samt veilede og ta strategiske beslutninger knyttet til metode og behov. Du vil jobbe med en rekke ulike teknologier for å levere skreddersydde løsninger til kunder.

image: Guide til managerrollen i Netcompany

Prosjekter i Netcompany

Under covid-19-pandemien utviklet vi sporingsappen "Smittestopp 2.0" og koronapasset for Folkehelseinstituttet. Vi er en stolt digitaliseringspartner for Oslo kommune, Legemiddelverket og Møller Mobility Group. I tillegg har vi samarbeidet med Bufdir, KS og åtte av Norges største kommuner for å utvikle en ny nasjonal løsning for barnevernet.

Dette er bare et glimt av hva Netcompany er involvert i. Vi er opptatt av å levere verdiskapende prosjekter som former samfunnet vi lever i. Derfor trenger vi mennesker som har erfaring og kompetanse til å lede prosjekter i mål.

image: Guide til managerrollen i Netcompany

Bli med å utvikle unge IT-talenter

Du vil også spille en rolle som viktig mentor for nye konsulenter. Hvis du synes det er spennende å utvikle, forme og inspirere nye talenter, kan Netcompany være en god arbeidsplass for deg. Med din erfaring og kompetanse, vil du ha muligheten til å veilede og inspirere neste generasjon teknologer, og på den måten spille en avgjørende rolle i deres karriere.

Ditt engasjement vil ikke bare påvirke individuelle karrierer, men også bidra til å styrke selskapets posisjon som ledende aktør for nyskapning og bærekraftig vekst.

Hva skiller managerrollen i Netcompany fra andre selskaper?

Det er bredden som Manager i Netcompany som gjør rollen spennende og unik. Du får muligheten til å jobbe med ulike prosjekter og teknologier, samtidig som du spiller en avgjørende rolle i å styre prosjekter mot leveranse. Gjennom råvdgivning til kunder og veiledning av teammedlemmer, bidrar du til å forme både teknologiske løsninger og fremtidig ledelse i selskapet.

Du vil også spille en rolle som viktig mentor for nye konsulenter. Hvis du synes det er spennende å utvikle, forme og inspirere nye talenter, kan Netcompany være en god arbeidsplass for deg.

image: Guide til managerrollen i Netcompany

Hva kreves for å lykkes?

Du har erfaring innen utviklingsprosjekter og trives godt i en lederrolle. Med 6-10 års erfaring i bagasjen, er du vant til å håndtere ulike ansvarsområder.

Gode ledelsesferdigheter er avgjørende, da du vil være ansvarlig for å lede prosjekter og team. Videre må du være villig til å tilpasse deg og endre deg i takt med bransjens utvikling. Personlighet og holdninger er like viktige som tekniske ferdigheter. Samlet sett søker vi etter mennesker som kan trives i en dynamisk rolle med et sterkt fokus på å levere verdiskapende løsninger til våre kunder.

image: Guide til managerrollen i Netcompany

Vil du bli med på laget?

Hvis du vil komme i en eventuell prosess med Netcompany, eller bare vite mer om stillingen som Manager, gir vi deg flere valg. Hurra!

Er du mer den klassiske typen så kan du gjerne søke på stillingen ved å trykke her.

Kanskje du er litt mer pratsom og vil høre mer om hva vi er på utkikk etter. Da kan du ta kontakt med to veldig hyggelige Netcompany folk.

Senior Talent Acquisition Consultant, Marcus Andersen

Mobilnummer: +47 472 43 905

Senior Talent Acquisition Consultant, Stine Emilie Fagerholt

Mobilnummer: +47 454 32 312

image: Guide til managerrollen i Netcompany
image: Guide til managerrollen i Netcompany