FA-cupen

Uniteds mareritt

Møter Tranmere på Prenton Park i FA-cupen. Kampen spilles på et «gjørmehull». Ole Gunnar Solskjær regner med at dommerne tar affære hvis det blir fare for skader.

GJØRMEHULL: Prenton Park har store utfordringer med gressmatta i ettermiddag. Foto: NTB scanpix
GJØRMEHULL: Prenton Park har store utfordringer med gressmatta i ettermiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tranmere - Manchester United, fra kl. 16.00

MANCHESTER (Dagbladet): Gressmatta på Prenton Park i Birkenhead har vært det store temaet de siste 48 timene. Her spiller Tranmere mot Manchester United i FA-cupens fjerde runde i ettermiddag.

Gresset var allerede i en elendig forfatning da Tranmere gikk videre fra tredje runde mot Watford torsdag. Laget vant 2-1 etter ekstraomganger. Det siste døgnet har det regnet i området, og banen er forsøkt dekket til med en hvit duk.

Da den ble fjernet i ettermiddag, kom mattas forfatning til syne:

- Det ser absolutt ikke bra ut, skriver Charlotte Duncker på Twitter. Hun er United-reporter i Manchester Evening News.

- Jeg ønsker Daniel James og Tahith Chong lykke til når de skal løpe gjennom dette, skriver kollega Samuel Luckhurst, med et nærbilde av et gjørmehull.

Banens forfatning inviterer ikke til finspill for Manchester United, som har to tap på rad og er desperat etter en seier. Tranmere, som spiller i League One, er vant til forholdene.

- Etter to tap på rad må vi gå ut og vise at vi kan kjempe. Det kommer til å bli utfordrende. Men spillerne vil fly inn i taklingene, for å starte seiersrekka vi trenger, sier Solskjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.