Real Madrid-direktør om Ødegaard: - Begeistrer oss

Real Madrid-ikon Emilio Butragueno forteller at klubben følger nøye med på Martin Ødegaards utvikling og at de er fornøyd med nordmannens start i La Liga.

IMPONERER: Martin Ødegaard har fått en flott start på utlånet i Real Sociedad og nordmannen får gode skussmål fra klubbledelsen i Madrid. Foto: ANDER GILLENEA / AFP / NTB Scanpix
IMPONERER: Martin Ødegaard har fått en flott start på utlånet i Real Sociedad og nordmannen får gode skussmål fra klubbledelsen i Madrid. Foto: ANDER GILLENEA / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Madrid startet Champions League-sesongen med en laber forestilling og et noe ydmykende 3-0-tap mot Paris Saint-Germain.

I hjemlig liga har det blitt åtte poeng på fire kamper, noe som gjør at de helhvite fra den spanske hovedstaden foreløpig ligger på en tredjeplass, poenget foran Real Sociedad, hvor Martin Ødegaard er på lån.

Det norske midtbanehåpet ble matchvinner da han scoret kampens første mål mot Atletico Madrid sist og ble blant annet kåret til rundens spiller i serien av avisa Marca i etterkant.

- Begeistret

I forbindelse med CL-kampen mot Paris ble klubblegende og nåværende klubbdirektør Emilio Butragueno spurt om klubben synes om nordmannens start i et intervju gjort av Jan Åge Fjørtoft hos Viasat Fotball.

- Vi er veldig begeistret for måten Martin Ødegaard spiller på og utviklingen hans som spiller. Vi er spent på fremtiden hans, sier Butragueno.

Butragueno, kjent under kjælenavnet El Buitre, eller «Gribben» på norsk, fikk selv 463 kamper og scoret 171 mål for Real Madrid på 80- og 90-tallet.

- Tidlig i sesongen

Den tidligere spanske landslagsspissen forklarer at de har god oversikt over det Ødegaard presterer på banen for øyeblikket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.