Champions League-kvalik

RBK hylles i Nord-Irland

Storavis: - Linfield-forsvaret revet i stykker av stilige norske mestere.

TOPP KLASSE: Pål André Helland spilte en strålende kamp mot Linfield. Én scoring og to målgivende viser at det fortsatt er kvalitet i veteranen. Foto: NTB scanpix
TOPP KLASSE: Pål André Helland spilte en strålende kamp mot Linfield. Én scoring og to målgivende viser at det fortsatt er kvalitet i veteranen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg - Linfield 4-0

Rosenborg levnet ingen tvil om avansement da laget slo Linfield fra Nord-Irland 4-0 i går kveld. Til sammen - over to kamper - vant Rosenborg 6-0, og er klare for andre kvalifiseringsrunde til Champions League. Der venter den hviterussiske giganten BATE Borisov.

I Nord-Irland slikker Linfield-fansen sårene i dag. Samtidig er Rosenborg gjenstand for positiv og hyggelig omtale i avisene der borte. Som vanlig slår de britiske avisene på den verbale stortromma.

- Linfield-forsvaret ble revet i stykker av stilige norske mestere, skriver Nord-Irland-utgaven av Daily Mirror.

Belfast Telegraph melder:

- Linfield ble banket 4-0 av et effektivt Rosenborg i den andre kampen av første kvalifiseringsrunde. Rosenborg plasserte Linfield på gaffelen med dobbel scoring av Anders Konradsen, og med mål fra innbytter David Akintola og Pål André Helland.

Folksomt

Overraskende mange tilskuere hadde tatt turen til Lerkendal stadion i går kveld. Temmelig nøyaktig 11 904 personer så et variabelt Rosenborg i første omgang. I andre omgang tråkket spillerne på gassen, gjorde alt enklere og sørget for å sende Linfield hjem i skam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.