Norge - Færøyene 4-0

Norges assistent raser: - Primitivt

- Jeg håper mødrene deres vet at de var her, sier Per Joar Hansen.

HETT: Blussing under landskamp på Ullevaal er en sjeldenhet. Men fredag kveld skjedde det - mot Færøyene. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Færøyene 4-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge herjet med Færøyene fredag kveld og vant 4-0. Det offisielle tilskuertallet var 10 400.

Innledningsvis opptrådte noe av dem på en måte som får Norges assistenttrener, Per Joar «Perry» Hansen, til å reagere kraftig. Bak det ene målet på Ullevaal ble det fyrt opp bluss.

Dette var trolig en del av den pågående aksjonen mot Norges Fotballforbund. Supporterne i mange klubber er svært misfornøyde med at de ikke får tenne bluss på kampene i Eliteserien.

Fredag kveld fortsatte aksjonen under oppgjøret i EM-kvaliken mellom Norge og Færøyene, og trolig kan fotballforbundet vente seg en kraftig bot i etterkant.

- Jeg så det var en markering og skjønte at det hadde noe med pyro å gjøre. Jeg håper mødrene deres vet at de var her, tordner «Perry» overfor Dagbladet.

- De skal ikke komme på en landskamp og oppføre seg sånn. Dette bør de ta i andre fora enn her. Dette var en landskamp og det er UEFA som har EM-kvaliken. Jeg synes personlig at dette ikke var bra.

Ole Kristian Sandvik er Norsk Supporterallianses person med ansvar for landskamper og kontakt med NFF/NTF.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.