Lekte med Madrid uten Neymar og Mbappé

PSG hadde full kontrol i CL-oppgjøret mot Real madrid og tok et tidlig grep om gruppe A etter to mål av Angel Di Maria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • PSG - Real Madrid 3-0 (2-0)

Et PSG-mannskap uten Neymar, Mbappe og Cavani kunne virke som en overkommelig oppgave for Real Madrid, men PSGs angrepsreserver og midtbane overbeviste da de kjørte over gjestene i Paris.

Den store helten for den Qatar-eide hovedstadsklubben var Angel Di Maria, som satte hjemmelagets to første mål på flott vis mot gamleklubben.

Real Madrid leverte på sin side et en svært tannløs forestilling og selv med stjerner som Eden Hazard, Karim Benzema og Gareth Bale fremst var det særdeles lite å skrive hjem om for Zidanes menn.

Drømmekveld for Di Maria

Det var Angel Di Maria som sendte pariserne i ledelsen mot tidligere lagkamerater. Juan Bernat kom på et rivende løp opp venstrekanten, han fant argentineren som fra skrått hold lurte ballen forbi Courtois ved hans nærmeste stolpe.

Det var PSG som styrte kampen, ført an av ballsentral Marco Verratti og energiske Idrissa «Gana» Gueye, som ble hentet til Paris fra Everton for å gi PSG ekstra trøkk i viktige Champions League-oppgjør.

Her viste senegaleseren nøyaktig hva han kunne bringe til laget. «Gana» var overalt i første omgang og gjorde et strålende forarbeid da PSG scoret sitt andre etter en drøy halvtime.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.