Drømmestart. Så gikk alt galt

Cristiano Ronaldo forble målløs og måtte se seieren glippe på overtid da han var tilbake i Madrid og hjalp Juventus til 2-2 mot Atlético i mesterligaen onsdag.

SAMMENDRAG: Se målene i oppgjøret mellom Juventus og Atlético Madrid. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Portugiseren feiret utallige triumfer med Real Madrid, ikke minst i mesterligaen, men Champions League-suksessen har latt vente på seg etter overgangen til italiensk fotballs «gamle dame». Onsdag var laget på vei mot en knallsterk borteseier, men Diego Simeones lag reiste seg og hentet inn to mål mot slutten.

Juan Cuadrado og Blaise Matuidi scoret målene som ga Juventus 2-0-ledelse, begge i 2. omgang. Stefan Savic skapte ny spenning med sin redusering, og hjemmelagets jakt på utligning ble kronet med suksess da innbytter Héctor Herrera nikket inn Kieran Trippiers innlegg rett før slutt.

Herrera og Vitolo ble kastet innpå av Simeone som offensive bytter det siste kvarteret, og det betalte seg.

Utfordret halve laget

Atlético Madrid var nærmest scoring i en relativt sjansefattig første omgang, særlig de gangene João Felix viste seg fram. I det 10. minutt ble han spilt fram av Diego Costa, utfordret halve motstanderlaget og sendte i vei et skudd som keeper Wojciech Szczesny med nød og neppe slo til corner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.