FA-cupen

6-0: - Må gni oss i øynene

Manchester United feide over Tranmere i FA-cupen. Vant 6-0 og etterlot en smilende Sir Alex Ferguson på tribunen. - Må gni oss i øynene, sa United-ekspert på tribunen.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var et eneste stort smil på sidelinja. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tranmere - Manchester United 0-6

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var store favoritter mot Tranmere i FA-cupens fjerde runde i ettermiddag. Likevel snakket mange om at her kunne det være opptil flere «bananskall» å skli på underveis i kampen. Men United gjorde skeptikernes ord til skamme på Prenton Park.

Etter første omgang ledet laget 5-0 (!) over League One-laget. Det er uvanlig kost til United å være. Sist laget scoret fem mål i første omgang, var i 6-1-seieren over Arsenal i 2001.

Etter full tid sto det 6-0. Så mange mål har ikke United scoret siden 8-2-seieren over Arsenal i 2011.

Til stede på Prenton Park var Sir Alex Ferguson. Etter hvert som målene trillet inn, ble 78-åringen observert smilende på tribunen. Her var det mulig å trekke sammenlikninger med United slik vi husker laget fra managerlegendens glansdager. Aldri er det blitt scoret så mange mål under Solskjær i United.

- Noen av oss må fortsatt gni oss i øynene, skrev United-ekspert i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, på Twitter i pausen.