ANNONSØRINNHOLD

Increo
Stian Hanger - Foto: Increo
Stian Hanger - Foto: Increo Vis mer

– Her er jeg mer enn bare en ansatt

Etter å ha jobbet 3 år i Increo, prøvde Stian Hanger lykken andre steder. Det skulle ikke ta lang tid før han var sikker: Han ville tilbake. Nå er han igjen ansatt der det hele begynte. – Her ender vi alltid opp med å ha det morsomt sammen. Det er rett og slett en bra gjeng, sier Hanger.

I over 20 år har digitalbyrået Increo utviklet nettløsninger som skal skape det de kaller fantastiske brukeropplevelser. Men selv om de har vært lenge i gamet, er det seniortunge miljøet like ungdommelig som det er erfarent:

– Vi klemmer inn sosiale og artige ting der vi får det til. Enten det er en fest på kontoret eller tegnekonkurranse via Google Meet. Når du i tillegg får rom og utfordring til å utvikle deg faglig, så blir det for meg en perfekt arbeidsplass.

Med hele veien

For Hanger er det spesielt givende å kunne være med hele veien fra A til Å. Mange av Increos kunder har ingen digital løsning fra før – eller trenger en total oppdatering. Det åpner for både kreativitet og påvirkningskraft.

– Som regel starter vi helt fra scratch, og er med fra tidlig planleggingsfase. Det er ekstra kult å i så stor grad kunne forme hvordan sluttbrukeren bruker verktøyene vi lager, sier Hanger.

Hangers spesialområde er integrasjoner. Det gir nok å gjøre i et byrå som jobber mye med e-handel.

– I dagens verden er det jo minst én integrasjon per løsning, og gjerne flere. Når noen av disse i tillegg er gamle systemer, kan det være en utfordring å få dem til å snakke sammen. Men det er det som er artig. Når du får det til, og får på plass noe som er stabilt og trygt, er det utrolig tilfredsstillende.

Best of both worlds

Med sine 34 ansatte er Increo store nok til å ta på seg omfattende oppdrag fra kjente og spennende kunder, uten at de blir seige og tungrodde.

– I større selskaper tar det lengre tid å få på plass justeringer på firmanivå. Hos oss kan vi fremdeles kaste oss rundt og justere retningen. Det passer også godt med hvordan vi jobber, sier Hanger og viser til at de har jobbet frem en ny arbeidsmetodikk:

– Samarbeidet med kunden er mye tettere. Vi har hyppige statusmøter slik at vi enkelt og tidlig kan avklare misforståelser. På den måten slipper vi å kaste bort tid på unødvendige oppgaver. Når alle vet hva alle gjør, blir produktet bedre.

– Men det blir ikke for mange møter?

– Det er en kunst å finne sweetspoten. Men her synes jeg vi er blitt gode. Vi jobber med flere prosjekter samtidig, og utviklerne våre vil ikke kaste bort tid som kunne blitt brukt på å kode.

– Ikke bare en ansatt

I tillegg til det sosiale og faglige er det én ting Hanger setter spesielt stor pris på: friheten til å styre sin egen hverdag.

– Det er nok det aller beste. Når vi har planlagt kapasiteten vår 2 uker frem i tid, styrer jeg selv når ting blir gjort innenfor de rammene. Oppstår det noe i et prosjekt som gjør at jeg må skyve på noe annet, er ikke det et problem. Og om du bare ikke føler for å jobbe med et spesifikt prosjekt en dag, kan du stokke om dagene som du vil.

Utvikleren forteller også at de selvsagt får rom til å teste ut nye verktøy eller dra på relevante kurs.

– Det er i det hele tatt alltid kort vei til ledelsen uansett hva du vil diskutere. Jeg er ikke bare en ansatt her, sier han og avslutter:

– Jeg er med og styrer skuta.

Increo søker flere dyktige utviklere! Kunne du tenke deg å jobbe i et nytenkende digitalbyrå? Sjekk ut stillingene her!